categorieën


Meer braadbaas


Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!
Braadbaas BBQ week – Tot 25% korting!

Leestijd: 3 minuten

Black Friday Deals bij Braadbaas 💯

Scoor dikke deals bij Braadbaas tijdens Black Friday Week!

Keihard voordeel scoren! 🤘🏽

Tijdens Black Friday Week strooien we met flinke kortingen op heel veel tools uit ons assortiment. Van woensdag 22 november tot en met maandag 27 november profiteer je bij ons van kortingen tot wel 50%. Dus ben je op zoek naar een nieuwe braadpan, messenset, messenslijper of pepermolen; Black Friday 2023 is hét moment om bij Braadbaas toe te slaan. Lees verder om alle openbare acties te bekijken.

Wil je van nóg meer voordeel profiteren, schrijf je dan nog snel in voor onze nieuwsbrief. Voor de inschrijvers hebben we nog een aantal unieke en exclusieve dagacties in petto! Inschrijven doe je door je e-mailadres in te vullen in het balkje in de footer van onze website (even naar beneden scrollen).

 

Tot 50% korting op pannen van DUCQ.

Ben je klaar voor een nieuwe kookpannenset van hoge kwaliteit, die er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan ben je bij DUCQ aan het juiste adres. Kies voor de downdraft pannen of de koperen kookpannen. Welke je ook kiest.. kwaliteit gegarandeerd! Je scoort tot 50% korting op de adviesprijs.

 

Tot 30% korting op BARE Cookware & Microplane.

Een vlijmscherpe actie op deze twee steengoede merken. Met de messen van BARE Cookware uit Rotterdam snijdt het mes aan twee kanten. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig Duits staal en je koopt dus kwaliteit. Daarnaast compenseert BARE de CO₂ die vrijkomt tijdens de productie tien keer. De raspen en zesters van Microplane zijn lasergeslepen en blijven daardoor zeer lang vlijmscherp. Op deze tools kunnen wij een mooie actie aanbieden van 30% korting op de adviesprijs.

 

Tot 20% korting op Skottsberg & Barbecook.

Het outdoor seizoen is dan wel voorbij, maar een gezellige winterbarbecue is dé manier om dit jaar de Kerst te vieren. Althans, dat vinden wij! Stook een vuurtje op en zet je gietijzeren braadpan met soep erop. Muziekje aan, biertje erbij.. wat wil je nog meer. Profiteer tijdens Black Friday op kortingen tot 20% op de adviesprijs van Skottsberg & Barbecook!

 

Tot 20% korting op sauzen en rubs.

Misschien wel de lekkerste rubs op de markt.. die van het Britse Angus & Oink. Met smaken als Pigasus, Fools Gold en Moo Mami loopt het kwijl je al in de mond bij het ruiken aan deze kruidenmelanges. Blues Hog is over komen waaien uit het land van misschien wel de meest fanatieke grillers ter wereld.. Amerika. Op de Sweet & Savory en de Original Dry Rubs pak je een leuke korting.

 

Tot 20% korting op Peugeot & KitchenAid.

De kwaliteitspannen van KitchenAid zijn ontworpen voor uitmuntende prestaties en jarenlang gebruik (en dus plezier). De molens van Peugeot staan al decennia lang op eenzame hoogte wat kwaliteit, klasse en duurzaamheid betreft. Eigenlijk kan geen enkele keuken zonder een goede peper- en zoutmolenset van dit piekfijne Franse merk. Ook op de Appolia ovenschalen van Peugeot pak je 20% korting. Onze prijzen op deze mooie merken zijn altijd al scherp, maar tijdens Black Friday Week profiteer je van 20% korting.

 

Tot 15% korting op Forged messen.

De messen van Forged zijn met de hand gesmeed, gevormd, gehard, geslepen, gepolijst en zorgvuldig in een tof houten kistje verpakt. Elk mes heeft een uniek uiterlijk door de hamerslagen op het lemmet. De messen zijn gemaakt van Japans staal. De Forged messen zijn ook een perfect cadeau! Je scoort 15% korting op alle messen en messensets van Forged.

 

Bundelactie op geselecteerde SMEG producten.

Voor de liefhebbers van Italiaans design hebben we een toffe tijdelijke bundelactie. Je profiteert namelijk van een bundelkorting t.w.v €44,95 op aanschaf van de mini-waterkoker en broodrooster. Met deze tools geef jij je keuken direct een enorme upgrade. Deze actie is alleen geldig op de geselecteerde bundels en op = op.

 

Deze tijdelijke acties zijn geldig van woensdag 22 november tot en met maandag 27 november 2023. Voor onze nieuwsbrief-inschrijvers hebben we nog twee exclusieve dagacties in petto. Je kunt je via de footer inschrijven voor die dagacties, waarvan je via de mail op de hoogte wordt gesteld.