Het is een zwaar en duurzaam materiaal, bestand tegen hoge temperaturen. De pan gaat generaties lang mee. De pannen vervormen niet en zijn ovenbestendig. Opwarmen en afkoelen duurt wat langer, maar eenmaal warm blijft die dat ook heel lang. Was de pan niet met de vaatwasser.
carbon steel pannen
Zijn lichter dan gietijzer en worden sneller heet. Deze pannen zijn ingebrand voor een synthetische anti-aanbaklaag. Warm de pan op na het afwassen om hem volledig droog te maken. Hiermee voorkom je roest.
stainless steel (rvs) pannen
RVS is erg licht en roest niet. Ook zijn ze vaatwasserbestendig. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge temperaturen maar koelen ze snel af.
koperen pannen
Deze pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze zijn ook erg duurzaam. Goed koper betekent helaas niet goedkoper, maar de kwaliteit is fantastisch. Ga je aan de slag met professionele gerechten zoals sauzen, jam en risotto waarbij je een perfecte temperatuur moet hebben? Dan is de koperen pan de perfecte keuze.
aluminium pannen
Voor een lagere prijs lever je wat kwaliteit in maar zijn wel erg prettig in gebruik. Het zijn lichte pannen die makkelijk zijn schoon te maken. Ze hebben een uitstekende warmtegeleiding en zijn daarom snel klaar voor gebruik.
Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of het valt te roken; vlees, vis, groenten, desserts, sauzen, ijs, salades, zout, kaas en noten. Bijna alles is mog...
Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of het valt te roken; vlees, vis, groenten, desserts, sauzen, ijs, salades, zout, kaas en noten. Bijna alles is mogelijk. Om een gerecht of cocktail te roken heb je een aantal producten nodig; Met het rookapparaat kan je de rook maken. Doe wat houtsnippers in het rookapparaat en verbind het apparaat met een slang aan de stolp, die de rook over je gerecht heen verpakt.