Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Doe de eieren en suiker samen in een kom en klop dit 5 minuten totdat er een gele/witte massa ontstaat.
- Smelt de boter en chocolade samen in de magnetron. Voeg hierbij 2 druppels vanille aroma toe.
- Laat dit vervolgens iets afkoelen en spatel er beetje bij beetje de opgeklopte eieren bij. Spatel voorzichtig het bloem er door zodat je een luchtig beslag heb.
- Vet de ramekins in met gesmolten boter. Nu denk je misschien: wat is in godsnaam een ramekin? Nou, dat is een potje van glas of porselein waar je het beslag in stopt.
- Vul de ramekins tot ongeveer de helft met beslag. Voeg daarna een eetlepel gecondenseerde melk toe en dek dit af met beslag. Zet vervolgens de ramekin voor 13 minuten in de oven.
Tip
Als je een echte baas bent serveer je de cake met vanille ijs en warm rood fruit.
Bekijk de materialen